Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Helló, mi vagyunk
a Chocolate Mermaid

– LIVI – Vértes Lívia neve több hazai divatmagazinban tűnt már fel művészeti vezetőként, mára pedig freelancer-ként felel rengeteg izgalmas projekt és önálló márka arculatáért. Ő a Chocolate Mermaid vizuális kapuőre, minden az ő ízlését dícséri, ami a márkából kifelé látszik.

– MELI – Deák Melinda szintén a divat világában tevékenykedett, leginkább a backstage-ben: beszerzés és gyártásvezetés területen szerzett évtizedes tapasztalatokkal ugrott fejest ebbe a közös szerelemprojektbe. Hozzá tartozik minden, ami gyártás és nála vannak a végtelen hosszú táblázatok.

Szókimondó sellőket öltöztetünk

Összedobtuk tudásunk legjavát és ebből született meg a Chocolate Mermaid. Szeretjük a divatot, de nem ülünk fel a trendekre. A termékeink között nincsenek szélsőséges fazonok, ezért bármely korosztály beillesztheti őket egy kapszulagardrób alap darabjai közé. Amire kényesen ügyelünk, az a minőség. Fontos számunkra, hogy termékeink sok éven át szerezzenek örömöt a viselőinek, ezzel is hangsúlyozva a fenntarthatóságot. Olyan ruhadarabokat igyekszünk előállítani, amelyeket itthon és külföldön is büszkén vállalunk: termékeinkhez organikus pamutot használunk, nyomtatás helyett a gyönyörű minőségű hímzéseket választottuk. A feliratokat a jelen kor pop-kultúrája inspirálja, illetve egy kicsit az is, hogy mi hogyan látjuk magunk körül a világot.