Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Szállítás és fizetés

Szállítási információ
A Chocolate Mermaid csomagjait Magyarországi címekre választásod szerint a GLS vagy a Magyar Posta szállítja ki. A csomagokat a megrendelést követő öt-hét munkanapon belül adjuk fel, a kiszállítás pedig belföldön GLS futárszolgálattal egy munkanapot, Postai kiszállítással három munkanapot vesz igénybe.

Amennyiben kérdésed lenne a kiszállítás alatt lévő csomaggal kapcsolatban, a ‘Megrendelés követése‘ menüpontban bejelentkezve tájékozódhatsz a csomag státuszáról vagy a ‘Kapcsolat‘ menüpontban látható elérhetőségeken veheted fel velünk a kapcsolatot.

Szállítási költség Magyarországon belül
GLS futár, 2 290 Ft
Magyar Posta, 2 990 Ft
Utánvét extra költsége a szállítási díjon felül 490 Ft (a megrendelés összegétől függetlenül)

Szállítási költség külföldre
Sajnos külföldre jelenleg nem szállítunk. Ha Magyarországon kívülről szeretnél rendelni, vedd fel velünk a kapcsolatot.

 

Fizetési információ
Megrendelésed kifizetésére három fizetési módot biztosítunk, utánvétes fizetést, banki átutalást és bankkártyás fizetést.

Utánvétes fizetés
A megrendelés értékét a csomag átvételekor tudod kifizetni a kézbesítő futárnál. Fontos tudnod, hogy utánvétes fizetés esetén 490 Ft kezelési költséget számítunk fel.

Banki átutalás
A megrendelés értékét közvetlenül a bankszámlánkra utalhatod át. A megrendelés leadását követően a megrendelés összegét a 10700244-66893956-51100005 számlaszámú, a CIB banknál vezettet számlára utald át. Kedvezményezettként a Stories Kft.-t add meg, a közlemény rovatban pedig tüntesd fel a rendelés sorszámát, melyet a megrendelést visszaigazoló email-ben találsz. A megrendelés kiszállítása banki átutalás esetén az összeg beérkezését követően történik meg.

Bankkártyás fizetés
Bankkártyával vagy hitelkártyával PayPal-on keresztül fizethetsz, a megrendelés elküldését követően automatikusan át fogunk irányítani a PayPal oldalára. Amennyiben van PayPal fiókod, úgy a bankkártya adatokat meg sem kell adnod, elég, ha egyszerűen bejelentkezel a PayPal fiókodba. Amennyiben nincs PayPal fiókod, csak add meg a bankkártyád adatait a gyors és egyszerű fizetéshez. A PayPal a világ egyik legnépszerűbb bankkártyás fizetési rendszere, világszerte több mint 200 millió aktív fiókkal, bővebb információt itt találsz róla.